UUSIMMAT

Paratiisin ja helvetin kontrasteja – Dead Island Riptide –haastattelu

24.04.2013 21:15 | Jukka O. Kauppinen

Paratiisista tuli helvetti. Selviytyjät pääsivät pakoon. Vain päätyäkseen uuteen helvettiin. Dead Island. Riptide. Haastattelu!

Dead Islandin menestys avasi Deep Silverille monia ovia, ja myös fanit olivat ottaneet pelin omakseen. Riptideä tehdessä pelitiimi tutkikin tarkoin mitä pelaajat oikein ekassa pelissä puuhastelivat ja katselivat muun muassa lukemattomia fanivideoita.

”Saimme niistä aivan upeita ideoita, joita käytämme nyt Riptidessa. Dead Island löysi äänensä fanien kautta ja me totesimme, että se mitä pelaajat tekivät ja keksivät oli tärkeämpää kuin tarinankerronta. Niinpä pelissä panostetaan enemmän toimintaan ja oman seikkailun luomiseen. Emme tietenkään halua eroon tarinasta, mutta halusimme varmistaa että pelaajille on tarjolla tarpeeksi iso hiekkalaatikko, jossa on riittämiin tilaa seikkailla ja tutkia, mutta halutessaan voit myös palata takaisin tarinan pariin.”

Zombitoiminta on toki jo vähän yliampuvaakin peli- ja viihderintamalla, mutta Riptidessa yritetään pitää genreä kiinnostavana. Se onnistuu monin tavoin, pienet sääntöjenviilaukset mukaan lukien. Pikku muutoksilla zombiemeiningistä saadaan irti hyvin erilaisia fiiliksiä.

Lue ja katso koko haastattelu: Dead Island Riptide – mieluummin Zombieland-hassuttelua kuin perheitärepivää draamaa

Lisää aiheesta

Dead Island (PC, PS3, Xbox 360)

Lue myös

Command & Conquer tulee taas – nyt ilmaisnaksuna

Demonicon-ensikosketus: demonisen synkkää roolipelaamista (osa 1)

Metro Last Light –ensikosketus – kohti neljättä maailmansotaa (osa 1)

The Mighty Quest for Epic Loot –ensikosketus – kotini on nettilinnani