Uusimmat

Patrik Laine valittiin NHL 19 -pelin kanteen – ”Änärin pelaaminen on minulle tärkeä tapa rentoutua ja pitää hauskaa”

02.08.2018 14:57 Muropaketin toimitus

Uuden NHL 19 -pelin kanteen valittu Patrik Laine pelaa kiekkoa myös vapaa-ajalla.

Electronic Arts on valinnut Patrik Laineen NHL 19 -pelin kansikuvaurheilijaksi Suomessa. Kansainvälisen version kansissa nähdään esimerkiksi P.K. Subban ja Wayne Gretzky, joten Laine on päässyt kovaan seuraan.

“On todella erityistä päästä edustamaan suomalaista kiekkokulttuuria näin legendaarisen pelin kanteen. Junnuna pelasin änäriä joka päivä PlayStationilla, mutta harjoittelin myös ahkerasti jäällä ja oheistreeneissä toteuttaakseni oman NHL-unelmani”, Kertoo Laine kiekkoharrastuksestaan kaukaloiden ulkopuolella.

NHL 19 vie pelaajat ensimmäistä kertaa ulkojäiltä kohti ammattilaisten kaukaloita niin uusissa kuin vanhoissa pelitiloissa. Pelissä nähdään aivan uutta animaatioteknologiaa, joten sen väitetään näyttävän ja tuntuvan aiempaa paremmalta.

NHL 19 ilmestyy 14. syyskuuta PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Patrik Laine nähdään pelin kannessa suomalaisista kivijalkakaupoista, verkkokaupoista ja suomenkielisistä PS4 ja Xbox One -sovelluskaupoista ostetuissa ja ennakkotilatuissa versioissa.