PC:llä suosittu kauhumoninpeli Dead By Daylight ilmestyy myös konsoleille

21.04.2017 15:01 | Muropaketin toimitus | 398

Asymmetrinen selviytymismoninpeli Dead by Daylight julkaistaan konsoleille kesällä, ja mukana tulee myös runsaasti lisäsisältöä.

Viime vuonna PC:lle ilmestynyt Dead By Daylight on kerännyt runsaasti positiivisia käyttäjäarvioita Steamissa, joten eipä ihme, että nyt peli tullaan kääntämään myös konsoleille. Game Informerin mukaan Behaviour Digital Inc. -studion kehittämä ja Starbreeze Studiosin julkaisema kauhupeli ilmestyy Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle 20. kesäkuuta.

Dead By Daylight on asymmetrinen verkkomoninpeli, jossa yksi pelaaja astuu murhaajan saappaisiin ja muut pelaavat häntä vastaan. Peli ilmestyy konsoleille sekä fyysisenä että digitaalisena versiona, joista molemmat sisältävät myös bonus-sisältöä. Konsoliversioiden mukana tulee pelin soundtrack, sekä kaikki tähän mennessä PC-versioon ilmestyneet lisähahmot ja -kartat.

Dead By Daylight ei ole ainoa pian ilmestyvä asymmetrinen kauhumoninpeli, sillä myös Perjantai 13. päivä -elokuviin perustuvan Friday the 13th: The Gamen pitäisi ilmestyä PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle vielä vuoden toisella neljänneksellä. Peli ei kuitenkaan ole saanut virallista julkaisupäivää.

kauhupeli
Kaikki jutut aiheesta