PC:n Death Rally julkaistiin Steamissa, hae omasi alennuksella!

04.08.2012 12:00 | Tero Lehtiniemi

Toisin kuin erään palamiseen liittyvän pelifirman tuotoksien perusteella voisi uskoa, tehdään Suomessa kaikeksi onneksi vielä myös ihan oikeita pelejä. Keväällä julkaistun, uudistetun Remedy-klassikko Death Rallyn mobiiliversio oli todellinen hitti, ja nyt samaa nannaa on luvassa myös normaaleille ihmisille.

Remedy julkaisi eilen Steamissa uuden Death Rallyn PC-version, ja kauppaa sitä nyt 15 prosentin alennuksella. Elokuun 10. päivään asti tämä uusklassikko irtoaa 7,64 euron varsin kohtuulliseen hintaan, sen jälkeen hintaa on päätä huimaavat 8,99e.

PC-versiossa on uudelle alustalle sovitetut kontrollit, ainakin yksi uusi rata, maksimissaan kuuden pelaajan moninpeli, uudistetut kamerakontrollit, laajennettu uratila ja tuki pad-ohjaimille. Sekä paljon muuta.

Mitään varsinaisia syitä pelin lataamatta jättämiselle ei siis ole, sillä Death Rally on uutenakin versiona klassikkokamaa, ja samalla pääsee vielä tukemaan kotimaista peliteollisuutta. Eikä Remedy edes maksanut minulle tästä uutisesta mitään.

PC-version arvostelu todennäköisesti luvassa joskus, mutta alla oleva Miikan iOS-juttu antanee hyvän läpileikkauksen uudesta Death Rallystä.

Lisätietoja: Steam

Lisää aiheesta

Death Rally (iPad, iPhone)

Lue myös

Sorcery (PS3)

7 Wonders (lautapeli)

GTA V edistynyt merkittävästi

Mitä tapahtuu, kun fanit pousaavat ison miekan kanssa?

Muropaketin uusimmat