Uusimmat

PCpelaaja-lehden mukana myös kansiromppu

30.08.2006 14:58 Jukka O. Kauppinen

PCpelaaja-lehti yllättää. Tilaajat saavat jatkossa lehden mukana uuden, pelejä sisältävän cd-levyn. Pelirompulla tarjotaan jokaisen lehden seuralaiseksi niin kokonaisia klassikkopelejä kuin uutuuksien ja tulevien pelien näyteversioita. PCpelaajan toimittajat esittelevät ja arvioivat levyltä löytyvät pelit laajoissa erikoisjutuissa.

PCpelaajan Peliromppu on Suomen ensimmäinen kuukausittain tilaajille toimitettava pelicd-levy. Toki monet lehdet ovat tarjonneet sisällöltään vaihtelevia oheisromppuja aikaisemminkin, mutta vaihtelevalla menestyksellä ja menekillä.

Tällä viikolla ilmestyvän syyskuun PCpelaajan mukaan liitetyn ensimmäisen Pelirompun saavat vielä sekä tilaajat että irtonumero-ostajat. Pelirompulta löytyy muun muassa klassikkoavaruusseikkailu Star Control 2:n uuspains The Ur-Quan Masters ja lehden kansipeli LEGO Star Wars 2.

PCpelaaja-lehteä kustantava H-Town Oy julkaisee myös Pelaaja-, Anime-, Roolipelaaja- ja PELAA!-lehtiä sekä Finnmanga-sarjakuvaa ja useita verkkopalveluita. H-Town on täysin työntekijöidensä omistama kustannusosakeyhtiö.

http://pelaajalehti.com