Pelaa DC Universe Online -morppia ilmaiseksi

01.11.2011 14:29 | Jouni Mäki-Panula

Massiivinen monen pelaajan verkkoroolipeli DC Universe Online on nyt ilmainen. Sony Onlinen verkkoroolipeli ei onnistunut kaappaamaan supersankariseikkailujen ystävien sydämiä, vaan pikemminkin sähelsi julkaisunsa perusteellisesti. Pelaajat kaikkosivat jo ennen kuin ostetun pelin sisältämä peliaikakortti ehti umpeutua, joten Sony joutui jo syyskuussa ilmoittamaan, että seikkailu muuttuu pikatahtiin ilmaispeliksi.

Uudistuksen myötä DC Universe Onlinea pääsee pelaamaan kolmella eri tasolla. Ilmaispelaamisen lisäksi tarjolla on Premium-taso, jossa DC Universe Onlineen on käytetty vähintään viisi dollaria, sekä nykyistä kuukausimaksumallia vastaava Legendary-taso.

Ilmaistaso ei sisällä peliin julkaistuja laajennuksia ja rajoittaa muun muassa hahmoslotteja, inventaation kokoa, rahapussia eikä salli lainkaan kamojen huutokauppaa.

Kirjoitushetkellä pelin kotisivuilla lukee vielä ”Play for free – coming soon”, joskin firman virallisen kannan mukaan ilmaispeluu avautuu nimenomaan tänään.

PC:llä ja PlayStation 3:lla pelattava DC Universe Online ilmestyi viime tammikuussa.

Lisätietoja: http://www.dcuniverseonline.com/

Lisää aiheesta

DC Universe Online (PS3)

Erinäisten käänteiden kautta avaruusolennot muuttavat vangitsemansa ihmiset supersankareiksi. Näin selitetään mukavasti se, miksi yleensä Batmanien ja Supermanien täyttämä DC:n maailma onkin yllättäen piukassa B4tm4neita ja Suppermaneja. Molemmat nimet on bongattu pelistä.

Lue myös

Aina ei Pantteri loikkaa. Joskus se vain raahustaa. Kuten Ostfrontissa.

Gears of War -kurkkumikrofoni – murise kuin Marcus Fenix

Nykypäivän pelimusiikit: mukavaa taustasoljuntaa ilman hittibiisejä?

Pelaa ilmaista Suunnistussimulaattoria