UUSIMMAT

Pelaa Haloa, auta haitilaisia

20.01.2010 11:30 | Miikka Lehtonen

Kuten jokainen varmasti jo tietää, viime viikolla Haitin rannikolle iski voimakas maanjäristys, joka sai aikaan hirvittävää tuhoa. Erinäiset tahot ovat lähteneet mukaan pelastustoimiin joko kirjaimellisesti tai keräämällä rahaa auttamaan maan toipumista. Halo-peleistään tunnettu Bungie antaa itse kullekin mahdollisuuden kantaa kortensa kekoon pelaamalla Haloa.

Bungie on mukana keräystoiminnassa yleisellä tasolla myymällä verkkokaupassaan Halo-aiheisia paitoja, joiden tuotto menee lyhentämättömänä Haitin maanjäristyksen uhrien auttamiseen. Jos tämä ei ole juuri se sinun tapasi, voit osallistua ponnistukseen myös hyppäämällä linjoille ja pelaamalla Halo 3: ODST:tä tai Halo 3:a. Bungie lahjoittaa 100 taalaa Haitin pelastustoimiin jokaista tuhatta pelaajaa kohti. Tempaus alkoi Suomen aikaa tänä aamuna ja jatkuu täältä päin katsottuma torstain ja perjantain väliseen yöhön saakka.

Osallistuminen on helppoa: valitset pelihahmollesi RED HEART -tunnuksen rintaan ja hyppäät linjoille pelaamaan tavallisia Halo 3:n moninpelitiloja tai Firefightia. Jos tämä lause herätti kysymysmerkkejä, Bungien omat sivut opastavat kädestä pitäen.

Linkki: Bungie.net: Be A Hero!

Lue myös

Bioware hehkuttaa Mass Effect 2:n julkaisu-DLC:tä

Bioshockin luoja ei ole juuri nähnytkään jatko-osaa

Half-Life 2: Episode 3 aikaisintaan ensi vuonna?