Pelaaja hankki maailman nopeimman porttikiellon Club Penguiniin

24.02.2017 11:00 | Muropaketin toimitus

Videopelaajat ovat kilpailleet monista eri asioista. Miksei myös porttikieltojen hankinnan nopeudesta?

Internetissä on jo pitkään pyörinyt haaste – kuka onnistuu hankkimaan nopeimman porttikiellon lasten suosimaan Club Penguiniin? Club Penguin on tunnettu sen tavasta bännätä pelaajat automaattisesti jo yhdenkin kirosanan sanomisesta.

Nyt Kevin Y -niminen Youtube-käyttäjä on laittanut tämän maailmanennätyksen uusiksi. Kevin Y:n uusi ennätys on hankittu niin sanotussa ”Tool-assisted” speedrun-kategoriassa, jossa erilaisten apuvälineiden käyttäminen on sallittu.

Engadgetin mukaan Kevinin luoma scripti hoitaa itsenäisesti uuden tunnuksen luomisprosessin rekisteröitymiseen tarvittavaa chaptaa lukuunottamatta. Rekisteröitymisen valmistuessa scripti sanoo automaattisesti Club Penguinissa porttikieltoon johtavan f-sanan. Scriptin hoitamana bännääntymisprosessi hoituu 29.1 sekunnissa, mikä on yhdeksän sekuntia vähemmän kuin aiempi maailmanennätys.

Mikäli haluat itse kokeilla hankkia maailmanennätysluokan porttikiellot Club Penguiniin, voit ladata Kevinin scripitin hänen GitHub-sivuiltaan. Mutta pidä kiirettä, Club Penguin suljetaan pysyvästi 29. maaliskuuta.