Uusimmat

Pelaaja loi fantastisen Battlefield -lyhytelokuvan puhtaasti pelkällä pelikuvalla

15.01.2019 10:02 Muropaketin toimitus

Battlefieldistä saa kehiteltyä toimivaa elokuvallista kerrontaa, todistaa eräs pelaaja. Videomateriaali on kerätty moninpeleistä, joihin osallistuneet eivät tienneet projektista.

Ajoittain eri pelien harrastajat onnistuvat luomaan jotain ainutlaatuisen hienoa arvostamistaan peleistä. Tällä kertaa kyseessä on Battlefield-peleistä napattua pelikuvaa, josta on rakennettu tyylikäs lyhytelokuva, vinkkaa Mp1st-sivusto.

Elokuvaan on napattu kuvitusta Battlefield V:n ja Battlefield 1:n moninpeleistä, joihin osallistuneet eivät tienneet päätyvänsä mukaan projektiin.

“Videot ovat peräisin täysin satunnaisista moninpeleistä. Kukaan pelaajista ei tiennyt projektista mitään, eikä sitä oltu suunniteltu millään tapaa”, toteaa dramaattisen lyhytelokuvan kehittänyt YouTube-käyttäjä Gage Allen.

On hämmentävää, miten loistavasti liikkuva kuva toimii niin onnistuneesti selostuksen kanssa. Onkin hupaisaa, kuinka yksi henkilö saa aikaiseksi jopa parempaa videomateriaalia, kuin Electronic Artsin omat markkinointikoneistot.

 

Muropaketin uusimmat