UUSIMMAT

Pelaaja: Warhammer The End Times – Vermintide on kymmenvuotisen unelman täyttymys (päivitetty)

05.02.2015 12:49 | Jukka O. Kauppinen

Pelaaja-lehden uusimmassa numerossa breikattiin komeasti maailmalle ruotsalaisen Fatshark-studion uusi peliprojekti. Warhammer: End Times – Vermintide on kymmenvuotisen unelman toteutuma, joka kertoo maailmasta, jossa kaikki on tavallistakin huonommin.

Muinaisia ennustuksia, kaaoksen ja epäkuolleiden armeijoita. Kaikki on lopussa.

Paitsi pelaaja on vielä hengissä ja voi pistää vähän hanttiin.

Domestakin tuttu Miikka Lehtonen oli yksi kourallisesta toimittajia, joilla oli kunnia tutustua uuteen Warhammer-peliin ensimmäisinä pelitiimin ulkopuolisina henkilöinä. Ja niin hyvä peli tuntuisi olevan tulossa, että Miikka puhkui pitkään pidäteltyä riemua ja kuumotusta, kun siitä ei ollut vielä lupa puhua.

”Vermintide on tarinavetoinen fps-peli, jossa neljä sankaria tunkeutuu pimeyden ytimeen suorittamaan toinen toistaan ihmeellisempiä tehtäviä”, Miikka kertoo Pelaajassa.

Käytännössä kyseessä on ensimmäisen persoonan toimintapeli, joka on suunniteltu erityisesti useamman pelaajan yhteiseksi co-op-yhteistyöpeliksi.

”Tiimin tavoitteena on ollut tehdä pelistä niin armoton ja haastava, että sooloilulle ja sähellykselle ei ole tilaa, vaan kaikkien pitää aktiivisesti puhaltaa yhteen, jotta tehtävät päättyisivät onnellisesti.”

Lisää pelistä uudesta Pelaajasta. Myös Dome sukeltaa Warhammerin ytimeen, mutta ei ihan vielä.

 

Fatsharkin aiempia pelejä ovat muun muassa War of the Vikings, Bionic Commando Rearmed 2, Lead and Gold ja Escape Dead Island.

Lisätietoja: http://www.pelaajalehti.com/

Lisätietoja: http://www.fatsharkgames.com/

Lisätietoja: http://vermintide.com/

Lisää aiheesta

Warhammer-fanit huomio: Battlefleet Gothic kääntyy PC-peliksi 

Creative Assemblyn Total War: Warhammer –peli lipsahti julki vahingossa 

Mordheim: City of the Damned -ennakko (PC) 

Warhammer 40K: Space Marine (PC, PS3, Xbox 360)