Uusimmat

Pelaajat keräävät taas rahaa sairaille lapsille

16.11.2010 12:45 Miikka Lehtonen

On taas se aika vuodesta, jolloin pelaajat jättävät hetkeksi murhasimulaattorinsa rauhaan ja tekevät jotain positiivista ja konkreettista muiden hyväksi. Penny Arcaden vuosittainen Child’s Play -keräys on taas alkanut ja tavoitteena on kerätä miljoonapotti auttamaan sairaiden lasten toipumista. On siinä ennenkin onnistuttu!

Jo ties kuinka monenteen vuoteensa ehtinyt Child’s Play on Penny Arcade -sarjistiimin vuosittainen hyväntekeväisyyskeräys, jossa pelaajat eri puolilta maailmaa lahjoittavat pelejä ja muita mukavia ajanvietteitä lastensairaaloille. Ideana on, että pienikin ilo voi saada aikaan suuria vaikutuksia pienten potilaiden toipumisessa.

Aiempina vuosina pottiin on kertynyt reilusti yli miljoonan edestä kivaa ja se olisi tänä vuonnakin tavoitteena. Osallistuminen on helppoa, sillä keräyksen sivuilla on lista osallistuvista sairaaloista, joista jokaisella on oma Amazon-toivelistansa. Sieltä löytyy niin suurempia kuin pienempiäkin ostoksia, joten mukaan pääsee halutessaan muutamilla euroillakin.

Tapahtumaan liittyen eri puolilla nettiä järjestetään myös erilaisia hyväntekeväisyystempauksia, kuten legendaarinen Desert Bus For Hope, jossa minua kestävämmät sankarit pelaavat karmeaa Desert Bus -peliä maratonina keräten näin rahaa Child’s Playlle.

Desert Bushan on taikuripari Penn & Tellerin karmea aikaansaannos, jossa pelaaja ajaa reaaliajassa bussia Arizonasta Nevadaan ja takaisin. Bussin ratti vetää koko ajan hieman oikealle, joten peliä pitää todella pelata. Ja kun pääset maaliin? Saat yhden pisteen ja edessä on paluumatka.

Linkki: Child’s Play -keräys

Lisää aiheesta

Pelaajien sydämet ovat suuret ja lämpimät

Maailman tylsin peli taas hyvällä asialla

Pelaajat lahjoittivat ennätyssumman sairaille lapsille

Lue myös

Back to the Future -peli lämmittelee faneja Facebookissa

Suomalainen iPhone-hitti Zen Bound 2 saapuu PC:lle ja Macille

Muropaketin uusimmat