Uusimmat

Pelaajat väittävät: Tuoreimman Assassin’s Creedin PS4 Pro -tuki ei paranna resoluutiota

24.11.2016 16:00 Tuukka Hämäläinen

assassinscreed-syndicate-001

Vuosi sitten ilmestynyt Assassin’s Creed Syndicate on saanut PlayStation 4 Pro -tuen. Pelaajat raportoivat kuitenkin, että peli saattaa näyttää uuden päivityksen myötä jopa huonommalta.

Sonyn PlayStation 4 Pro -konsolin ilmestyttyä yhä useammat pelit saavat PS4 Pro -päivityksen tukemaan uuden huippukonsolin ominaisuuksista. Tuoreimpana pelinä tukipäivityksen on saanut vuosi sitten ilmestynyt Assassin’s Creed Syndicate, mutta Ubisoftin seikkailupelin kohdalla päivitys saattaakin olla mennyt täysin metsikköön.

Video Gamerin mukaan NeoGAF-foorumin käyttäjät raportoivat uuden päivityksen parantavan ainoastaan pelin HUD:in eli ruudulla näkyvien kuvakkeiden ja kartan resoluutiota. Eräs pelaaja raportoi pelin resoluution muuttuneen jopa huonommaksi ja pelin pyörivän edelleen vain 900 pikselin resoluutiolla. Väite on yllättävä, sillä Pro-päivityksen saaneiden pelien minimiresoluution pitäisi olla 1080 pikseliä.

Kyseessä on toistaiseksi varmentamaton pelaajien väite, ja Video Gamerin toimittaja on luvannut päivittää alkuperäistä artikkelia kokeiltuaan peliä itse. Uutisen kirjoitushetkellä lisätietoja ei toistaiseksi ole tarjolla.

Vuosi sitten ilmestynyt Assassin’s Creed Syndicate sai kohtuullisia arvioita, ja myös Dome.fi:n arvostelussa peliä luonnehdittiin paremmaksi kuin edeltäjäänsä Unitya (2014). Ubisoft päätti kuitenkin olla julkaisematta uutta Assassin’s Creed -peliä tänä vuonna, ja marraskuussa markkinoille saapui aiempia pelejä nykyisen sukupolven konsolille päivittävä Assassin’s Creed: Ezio Collection.

Pelisarjaan perustuva elokuva saa Suomessa ensi-iltansa 28. joulukuuta.

Assassin's Creed
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat