Uusimmat

Pelaajien adressi vaatii rahoja takaisin Battlefield 2042:sta

09.02.2022 13:38 Muropaketin toimitus

Pelaajat painostavat Electronic Artsia palauttamaan rahat pettyneille Battlefield 2042:n ostajille.

Marraskuussa ilmestyneen Battlefield 2042:n jatkuvat ongelmat eivät ole enää mikään uutinen, ja monet pelaajat ovat erittäin pettyneitä hintavaan sotapeliinsä. Ei mikään ihme, että pelikauppa Steam mahdollistaa rahojen saamisen takaisin Battlefieldin ostajille, ja nyt samaa vaaditaan kaikille pelaajille muillakin alustoilla.

Jo yli 50 000 pelaajaa on allekirjoittanut adressin, jolla vaaditaan rahoja takaisin Battlefield 2042:sta. Eurogamerin mukaan adressin aloittaneet pelaajat kuvaavat EA:n julkaisun pitävän pilkkanaan pelaajia, jotka maksoivat 70 dollaria rikkinäisestä julkaisusta. Change.orgissa perustettu adressi myös syyttää EA:ta ja pelistudio DICEa katteettomista lupauksista ennen julkaisua.

LUE MYÖS: Battlefield 2042:n ongelmat syvenevät entisestään – lisäsisältöä saadaan odottaa kesään saakka

Battlefield 2042 on osoittautunut pettymykseksi myös julkaisijalle, joka ei ole paljastanut pelin tarkkoja myyntilukuja. Huhujen mukaan EA harkitsee parhaillaan erilaisia ratkaisuja Battlefield 2042:n pelastamiseksi, ja yksi vaihtoehto olisi pelin muuttaminen ainakin osittain ilmaispelattavaksi. Mitään virallista tästä ei ole julkistettu.

Muropaketin uusimmat