Pelaatko vielä Metal Gear Onlinea? Se on loppu nyt!

12.06.2012 10:00 | Miikka Lehtonen

Siltä varalta, että joku vielä pelasi Konamin Metal Gear Onlineä, nyt on vähän huonompia uutisia: useiden lykkäysten ja jatkoaikojen jälkeen Konamin online-räiskinnän auringonlasku on vihdoin käsillä, sillä Konami sulkee pelin palvelimet tänään.

Alkujaan Metal Gear Solid 4:n kylkiäisenä julkaistu Metal Gear Online vaikutti kiinnostavalta, mutta perijapanilaiseen tyyliin — nettipelithän eivät ikinä ole oikein heiltä sujuneet — toteutus jätti hieman toivomisen varaa. Kankeat kontrollit torpedoivat minun kiinnostukseni jo heti alkumetreillä, mutta muut pelasivat enemmän. Siinä määrin enemmän, että alunperin kolmen vuoden projektiksi kaavailtu Metal Gear Online sai Konamilta helmikuussa jatkoaikaa.

Nyt kello kuitenkin lyö: Metal Gear Solid 4:n vuosipäivä on käsillä ja sen kunniaksi Konami on päättänyt siirtää Metal Gear Onlinen ajasta ikuisuuteen. Tämähän oli toki jo ennakoitavissa, sillä huhtikuun jälkeen peliin ei ole enää päässyt uusia pelaajia, vaan Konami on vain antanut pelin fanien pelailla sitä keskenään ja rauhassa loppuun asti. Hatunnosto tyylikkäästä asioiden hoitamisesta Konamille.

Lähde: Konami

Lisää aiheesta

Metal Gear Onlinen alasajo alkaa jo ensi kuussa

Lue myös

E3Dome: Hello commander, in response to alien threat….

Suomalaiset pelit silloin ja nyt -näyttely esittelee suomalaista pelihistoriaa liki sadan vuoden ajalta

Voita upeat Tritton Primer -pelikuulokkeet – ja PS Vita, Prometheus ja…