Pelastakaa murlocit!

01.12.2009 22:01 | Tero Lehtiniemi

Kuten kaikki World of Warcraftin uusinta lisäleyvä pelanneet tietävät, D.E.H.T.A eli Druids for the Ethical and Humane Treatment of Animals on lauma Borean Tundralla majaansa pitäviä kiusankappaleita, jotka estävät salametsästäjiä saamasta rehellistä elantoaan ja vainoavat kaikkia kyseisellä alueella eläimiä kiusaavia. Nyt nämä tekopyhät pikku pirulaiset ovat siirtyneet suojelemaan murlocceja.

Internetissä julkaistussa vetoomuksessaan D.E.H.T.A:n edustajat vetoavat Azerothin asukkaisiin, jotta nämä lopettaisivat näiden jalojen, ihanien ja muutenkin mahtavien otuksien lahtaamisen. Samalla he ehkä myös mainitsevat Hot Topic -nimisessä liikkeessä myynnissä olevista Save the Murlocs Foundationin t-paidoista.

Vaikka kyseessä onkin selkeä paitojen mainoskampanja, on se toteutettu poikkeuksellisen hyvin, ja mainossivusto ja siihen liittyvä video ovatihan hauskaa viihdettä. Se nimittäin varsin suorasukaisesti yhdistää WoWin ehkä kaksi huvittavinta piirrettä: D.E.H.T.A:n hipit ja murlocit, nuo kaikkien suosikit.

Vaikka ei olisi aikeissakaan tilata paitaa, on sivusto silti ihan hauskaa luettavaa. Ja sehän löytyy täältä: http://www.savethemurlocs.org

Lue myös

EVE Online päivittyy tänään

Tältä Evonyn surkeat tissimainokset näyttäisivät televisiossa

Real Girlfriend ei kelpuuta huonoa pelikonetta: rangaistus on kamala

Duke Nukemin mystinen Facebook-ilmestyminen käynnisti huhumyllyn

Muropaketin uusimmat