Uusimmat

Pelienvaihtotori torstaina – pelit kiertoon, tamperelaiset!

15.04.2013 16:30 Jukka O. Kauppinen

Tampereen yliopistolla järjestetään pelienvaihtotori, joka sai jo edellisellä kerrallaan kovasti positiivista huomiota ja osoittautui vallan oivalliseksi tapahtumaksi. Pelit kiersivät tehokkaasti, kun jo läpipelatut teokset vaihtuivat kädestä toiseen.

Tapahtumakuvausta lainaten:

Kaipaatko uutta pelattavaa? Lojuuko nurkissasi läpipelattuja tietokonepelejä tai pölyttymään jääneitä lautapelejä? Tampereen yliopiston pelaajayhteisö UTAPLAY järjestää jo toista kertaa pelienvaihtotorin. Tuo vanhat pelisi vaihtotorille ja vie mukanasi jotain uutta! Vaihtaminen on yksinkertaista: jokaista tuotua peliä vastaan saat valita pöydästä yhden pelin itsellesi. Tietokonepeli, konsolipeli, lautapeli, pöytäroolipeli, korttipeli, seurapeli; peli kuin peli – jos sen omistajuuden voi fyysisesti siirtää, niin tuo se! Piraattikopioita, toimimattomia tai erityisen huonossa kunnossa olevia pelejä emme kuitenkaan ota vastaan.

Voit myös jättää pelisi pöytään lahjoituksena. Kaikki tuodut pelit jäävät pöytään muiden kävijöiden vaihdettaviksi, ja tapahtumasta ylijääneet pelit arkistoidaan osaksi Tampereen yliopiston pelaajien pelikirjastoa.

Tule siis paikalle Tampereen yliopiston (Kalevantie 4) Pinni B-rakennuksen aulaan torstaina 18.4. klo 10 ja 19 välillä.

Lisätietoja: Pelienvaihtotori 18.4.2013

 

Videojuttu edellisestä tapahtumasta.

Lisää aiheesta

Uudet ja vanhat pelit kiersivät pelienvaihtotorilla