Pelihenkilön kesäbiisit: jätkä vaan pelaa, kun tyttö vinkkaa ja imee

24.06.2013 13:00 | Jukka O. Kauppinen

Juhannusta edeltävä viikko tarjoili musiikillista peliviihdettä ihan yllättävällä tavalla. Toisaalla Linda Vink yritti täyttää vanhojen setien pervounelmia imemällä tikkariaan, kun taas Jukka Poika laukkasi kohti kesälaitumia erittäin asiallisen musiikkivideon kera.

Jukka Poika – Pelimies kierrättää riemastuttavasti hyvin, hyvin monien muinaisten videopelien henkeä ja rakentaa niistä lystikkään musiikkivideon. Tarjolla on viittauksia muun muassa peleihin Pong, Tetris, Super Mario, Donkey Kong, Leisure Suit Larry, Outrun ja Duck Hunt. Ja milläs muulla se pelimies pelaa kuin Tac-2:lla.

 

Linda Vink – Vink Vink taas on jokseenkin… Tuota… No, niin. Tyttö imee tikkaria ja jätkä vaan takoo Pleikkariaan.  Ei minulla ole tähän mitään sanottavaa, mitä Rumbassa ei olisi jo sanottu: Linda Vink ja karvattoman kissan karu kohtalo – uutta teinipopparia ujutetaan markkinoille.

 

Sitten vielä pieni yleissivistävä historiapätkä. Lindan tikkaribiisi ei ole suinkaan ensimmäinen laatuaan, vaan France Gall esitti jo vuonna 1966 hyvin, hyvin fallistisen kappaleen Les sucettes, jossa lauletaan miten Annie on taivaassa kun aniksenmakuinen tikkari sujahtaa kurkkuun.  18-vuotias laulajatar ei edes ollut ymmärtänyt biisin vihjailusta, ja vähemmän yllättäen katkaisi välit laulunkirjoittajaansa.

 

Biiseistä paras on:

Katso tilanne vastaamatta

Muropaketin uusimmat