Uusimmat

Pelihistorian pahin aikasyöppö ei ole hinnalla pilattu – Civilization 6:n kaikki versiot tuntuvassa alennuksessa

25.11.2022 15:55 Muropaketin toimitus

Civilization VI -kokoelman tai kaikki laajennukset erikseen saa nyt murto-osalla perushinnasta.

Civilization-pelisarja ei paljon esittelyjä kaipaa, ja sen tuorein osa Civilization VI on yksi sarjan kehutuimmista peleistä. Nyt strategiapelien jättiläinen on myös tuntuvassa tarjouksessa osana Steamin suurta syysalea, ja myös konsolipelaajille on omat alennuksensa tarjolla.

Civilization VI:n laajennettu Platinum Edition kustantaa nyt Steamissa 14,98 euroa, kun paketin normaalihinta on 167 euroa. Vielä kattavampi Civilization VI Anthology -paketti kustantaa sekin vain 29,73 euroa (normaalihinta 209 euroa). Alennukset ovat voimassa 29. marraskuuta asti.

Jos perusversio pelistä jo löytyy, voi myös pelkkiä laajennuksia ja uusia pelikansoja napata nyt muutaman euron hintaan. Ainoastaan peliin juuri ilmestynyt Leader Pass -laajennus ei ole tarjouksessa, vaan se kustantaa perushinnan 19,99 euroa. Kaikki Civilization-alennukset näet Steamista

Myös konsolien puolella on parhaillaan Civilization-alennuksia. Kehuttu konsolikäännös maksaa PlayStation Storessa vain 8,98 euroa, ja Anthology-paketti 24,97 euroa. Vastaavat alennukset löytyvät myös Xboxin pelikaupasta.

Kuten aiemmin kerroimme, voi peliin nyt napata myös täysin ilmaisen lisähallitsijan yksinkertaisella tempulla. Tämä tosin koskee vain PC-pelaajia. Enemmän voit lukea linkin takaa.

LUE MYÖS: Yksi historian suurimmista hallitsijoista saapui juuri Civilization 6:een täysin ilmaiseksi