UUSIMMAT

Pelihuijari haastattelussa

20.09.2006 12:05 | Jukka O. Kauppinen

Aeropause.com haastatteli erästä nettipeleissä aktiivisesti huijaavaa veijaria. Mielenkiintoista luettavaa. ”Jos et huijaa, oma vikasi. Olet vain kateellinen.”

”Pelaan Halo 2:sta, Battlefield 2:sta ja hieman Counter-Strikeä. Huijaan kaikissa, vaikkakin Counter-Strikessä se on vaikeaa. CS-pelaajat ovat niin nynnyjä. He vain ovat kateellisia ja toivovat, että hekin osaisivat huijata”, kertoo Schuck5000.

”Bungie on kaikkein pahin. Miten ihmeessä he kehtaavatkin valittaa minun kaltaisistani pelaajista? Mitäs eivät tehneet peliinsä huijauksenestoja. Ei ole minun vikani, että ihmiset chiittaavat.”

Kaikki nettipelaajat pitävät sinun kaltaisiasi ihmisiä roskasakkina. Miten vastaat?

”V*tut välitän siitä mitä muut ajattelevat. Niin kauan kuin on pelaajia, on huijareita. Miksi minun pitäisi lopettaa jos kukaan muu ei lopeta? Minä vain tasoitan pelikenttää huijaamalla.”

 

Fiksua. Tosi fiksua. Tai ehkä ei. Nettipelihuijarin mielenlaatu käy aika hyvin ilmi. Huijataan, koska muutkin voivat huijata. Halutaan olla muita parempi, keinoista välittämättä, vaikka siihen ei olisikaan omia luontaisia kykyjä. Tai ei vain viitsitä yrittää.

Entä mitä mieltä lukijat ovat?

http://www.aeropause.com/archives/2006/09/an_interview_wi.php

Mitä tehdään nettipelihuijareille?

Katso tilanne vastaamatta

Keskustelu

Muropaketin uusimmat