Pelikauppa Steamissa voi nyt kokeilla ilmaiseksi lähes tuhatta peliä – poimimme joukosta viisi suositusta

07.02.2023 20:30 Muropaketin toimitus

Steam Next Fest -tapahtuma on täyttänyt pelikaupan noin 900 pelidemolla, joita voi kokeilla ilmaiseksi helmikuun 13. päivään asti. Pelejä on tarjolla kaikista mahdollisista genreistä, joten valikoimasta löytyy varmasti pelattavaa aivan jokaiseen makuun.

Suositeltavia pelejä on luonnollisesti valtavasti, ja aluksi voi olla vaikea päättää, mitä kokeilisi ensimmäiseksi. Muropaketin pelitoimitus poimi joukosta viisi mielenkiintoista pelidemoa, joilla Steamin Next Festin voi aloittaa.

1. Darkest Dungeon II

Darkest Dungeon II on jatkoa suositulle roguelike-pelille. Pelihahmot menettävät ennemmin tai myöhemmin järkensä ja henkensä, joten ns. ragequit ei ole koskaan kovin kaukana. Darkest Dungeon II tulee PC:lle saataville 8.5.2023, pelin konsoliversiot julkaistaan myöhemmin.

2. Shadows of Doubt

Shadows of Doubt sijoittuu vaihtoehtoiselle 1980-luvulle, jossa teollinen edistys on ottanut valtavia harppauksia. Proseduraalisesti luodun kaupungin sadat asukkaat elävät täysin simuloidussa maailmassa, jossa pelaajan roolina on toimia yksityisetsivänä ja päästä sarjamurhaajan jäljille. Jokainen asukas on yksilöllinen nimeä, työpaikkaa, asuntoa ja arkirutiinineja myöten. Peli tulee saataville PC:lle, mutta julkaisupäivä ei ole vielä tiedossa.

3. Boundary

Boundary on moninpelattava ja taktinen avaruuteen sijoittuva räiskintä, jossa joukkueet kamppailevat painovoiman ulottumattomissa. Pelissä kustomoidaan aseita ja valitaan lukuisista hahmoluokista se itselleen parhaiten sopiva. Tarjolla on juuri avaruustaistelussa käteviä varusteita, kuten esimerkiksi heittokoukku, jonka avulla voi luovia monimutkaisissa pelikartoissa. Boundary tulee tänä vuonna saataville PC:lle ja PlayStation 4:lle.

4. Phantom Brigade

Phantom Brigade on yhdistelmä vuoropohjaista ja reaaliaikaista taktista roolipelaamista. Peli istuttaa pelaajan sotimaan mecha-laitteessa. Tavoitteena on vihollisten murskaamisen lisäksi näiden varusteiden ja tukikohtien kaappaaminen. Phantom Brigade on jo Early Access -muodossa Epic Games Storessa, jossa peli julkaistaan Steamin lisäksi helmikuun 18. päivä.

5. Voidtrain

Selviytymispeli Voidtrain heittää ulottuvuuksien väliseen pikajunaan, jolla kuljetaan ympäri tuntematonta planeettaa ja joka on täynnä kummallisia otuksia, vihollisia ja paikkoja. Junaa voi päivittää ja kustomoida, minkä lisäksi pelissä kerätään resursseja ja rakennetaan parempia aseita. Voidtrainin kimppuun voi hypätä yksin tai kolmen kaverin kanssa. Voidtrain tulee saataville PC:lle ja Xbox Series -konsoleille tämän vuoden aikana. Epic Games Storessa on voinut kokeilla Voidtrainin Early Access -versiota jo vuodesta 2021 alkaen.

Muropaketin uusimmat