Uusimmat

Pelikauppaketju poisti Fallout 76:n myynnistä – Muuttuuko peli ilmaiseksi pelattavaksi?

22.01.2019 16:47 Muropaketin toimitus

Netin huhumylly pörisee tällä hetkellä kuumana Fallout 76:n ympärillä, sillä australialainen pelikauppaketju veti sen pois myynnistä.

Fallout 76 ei ole ollut varsinainen hitti, ja sen tie on on ollut vähintäänkin kivinen. EB Games, eräs Australian suurimmista pelikauppaketjuista, on ottanut pelin pois myynnistä, tietää Segmentnext-julkaisu. Tämä on saanut aikaiseksi pohdintaa siitä, että Bethesda olisi viemässä Fallout 76:n ilmaiseksi pelattavaksi. Se on käynyt todella huonosti kaupaksi, joten ajatus ilmaispeliksi siirtymisestä ei ole aivan tuulesta temmattu.

Kyseessä on pelin jakelijan tekemä ratkaisu, eikä EB Games myy enää uutena itse peruspeliä – sen sijaan hyllyistä löytyvät yhä Fallout 76 Tricentennial ja Power Armor -versiot. Lisäksi kauppaketju tarjoaa parhaillaan peliä käytettynä kaksi yhden hinnalla.

Pelin voi toki ostaa monilta muilta kaupoilta kautta maailman, joten on vielä varhaista vetää tilanteesta minkäänlaisia johtopäätöksiä; ennen Bethesdan virallista ilmoitusta kaikki on pelkkää spekulaatiota.

Muropaketin arvostelun mukaan Fallout 76 on ruma peli, joka tekee monta asiaa väärin.

Päivitys 22.1.2019 klo 17.45: Kyseessä on uutisankka, joka perustuu vääriin tietoihin. EB Games on myynyt ja myy jatkossakin Fallout 76:aa uutena.

Muropaketin uusimmat