Pelikehittäjä teki törkeän tempun – Huijasi pelaajia, osoittaa syyttävää sormea Steamin suuntaan

09.08.2022 20:42 Muropaketin toimitus

Domina-kehittäjä Dolphin Barn muutti aiemmin peliin kuulunutta sisältöä maksulliseksi, mutta syytti Steamia pelaajien reaktiosta.

Indie-peli Dominaa kehittävä Dolphin Barn herätti huomiota vaihtamalla peliin aiemmin kuulunutta sisältöä maksulliseksi DLC-lisäosaksi. Asiasta kirjoittaa Tech Raptor.

Erikoinen ratkaisu sai odotetun vastaanoton pelin ostaneiden keskuudessa, jotka ovat viime aikoina antaneet pelille huonon arvosanan Steamissa. Barn syyttää arvosteluista Steamia. Barn oli otsikoissa viime maaliskuussa, kun hän kehotti lopettamaan kasvomaskien käytön.

Barn syyttää Steamia pelin huonoista arvosanoista, sillä hän kokee negatiiviset arvostelut huijareiden kirjoittamiksi. Steamin pitäisi Barnin mielestä reagoida väkevimmin arvosteluihin, jotka eivät ole peräisin pelin pelaajilta. Barn uhkaa lopettaa Dominan päivitysten julkaisemisen, ellei Steam ryhdy hänen vaatimiinsa toimiin ja poista negatiivisia arvosteluita. Barn ei suostu keskustelemaan asiasta pelinsä keskustelualueella, vaan hänellä on tapana sulkea eri mieltä olevat pois keskustelun ääreltä.

Pelikehittäjä valitteli, että hän ei voi jatkaa yhteistyötä Steamin kanssa, koska Barn kokee Steamin haluavan savustaa hänet ulos kauppa-alustalta. Barn ei voi siirtää pelimyyntiä Epic Games Store -pelikauppaan, sillä hänen Bandcamp-tili on jäädytetty. Epic Games omistaa Bandcampin, joka on musiikin myynti- ja jakelualusta.

LUE MYÖS: Pelikehittäjä teki erikoisen ratkaisun – Pilasi teollaan pelinsä maineen