UUSIMMAT

Pelikehittäjä: Tera Online jättää Diablo 3:n varjoonsa!

03.12.2010 14:42 | Jukka O. Kauppinen

Voi noita korealaisia. Kovat ovat luulot ja puheet, sillä eteläkorealaisen Bluehole-studion toimitusjohtaja uskoo firmansa Tera Online -pelin voittavan Blizzardin Diablo 3:n.

Kuukausimaksullinen verkkoroolipeli Tera Online veti tekijästudion mielestä selvästi pidemmän korren Busanissa järjesteyillä Evet GStar 2010 -pelimessuilla. Tämä merkitsee tietysti myös suurempaa menestystä pelimarkkinoilla.

Bluehole ei kuitenkaan tee Teraansa ihan pikkurahalla, vaan pelin budjetti on kunnioitettavat 40 miljoonaa dollaria. Studio kertoo tehneensä peliin jo nyt ”tonnikaupalla sisältöä”.

Tera Onlinen beta alkaa

Lisätietoja: http://www.tera-online.com

Lue myös

Gran Turismo 5 – katso videoreportaasit ja Kazunori Yamauchin haastattelu pelin julkaisujuhlasta

Joulusesongin lemmikit saatavilla WoWissa

Kane & Lynch nähdään vielä, huonoista arvosteluista huolimatta

Pong oli peli kännikaloille

Keskustelu

Taas joku Fly fo Fun -animepaskagrindi. En aio.

Diablo 3:ssa ei tarvitse olla tonnikaupalla sisältöä, vaan riittävästi merkityksellistä sisältöä. Riittää, että uudelleenpeluuarvo on vähintään samaa luokkaa kuin kakkosessa ja että kimppapeli toimii vähintään yhtä hyvin.

Floppeja taitaa valitettavasti olla molemmat joten turha alottaa mitään flamewar:ia täällä xD

@7:

Heh… näytti ihan joltain lineage 2:n ja guildwarsin näköiseltä yrjöltä. Ei todellakaan kiinnosta tämmöiset korealaiset pitkäkorva grindit…

Millä perusteella tuota nyt edes diablo 3:n vertaa?

@2 eiköhän tuosta diablon areena-pvp:stä aiota rakentaa vähintäänkin wowin areenoiden tapaista pvp-sceneä Dibablo kolmoseen

@4 Itse en koske Teraan pitkällä tikullakaan, koska furryt pitävät minut pelistä kaukana. Diablo 3:n hahmoluokat ovat kakkaa, mutta hardcorebadass fanit eivät välitä ja Blizzard tienaa miljoonia.

Tuskinpa tuo Diablokaan tulee olemaan mikään maatajärisyttävä teos. Premmannäköisiä hahmoja TERAssa ainakin on roppakaupalla, kun taas D3:n hahmoluokat ovat melko kakkaa.

@2

Onhan siinä Diablo 2:ssa netti-pelikin, jota varmasti suurin osa pelasi?

Kertokaa, jos olen väärässä, mutta eikö D3:n pitäs olla edellisten Diablojen tavoin lähinnä yksinpeliin tehty hack ’n’ slash proseduraalisesti/lennosta luotavalla maailmalla, kun taas toi korealaisten peli on joku furryillä(?) kuorrutettu nettirope?

Kuulostaa vähän kun ne sanois, et tää meidän porkkana on parempi kuin toi teidän peruna…

Uskollisena diablo fanina,ei tälläset tekeleet paljoa hetkauta suuntaan tai toiseen.

Muropaketin uusimmat