Uusimmat

Peliklassikko Metal Gear Solid 2:n voi todistettavasti läpäistä ottamatta yhtäkään askelta

29.06.2022 18:14 Muropaketin toimitus

YouTube-kanava NGPlus onnistui läpäisemään Metal Gear Solid 2:n haasteessa, joka tuskin tulee useimmille pelaajille edes mieleen.

Metal Gear Solid -sarja näyttää kadonneen limboon, mutta sarjan aiemmat pelit kiehtovat yhä pelaajia ja innostavat erilaisten haasteiden suorittamiseen. Uskomattomimpia esimerkkejä on YouTube-kanava NGPlussan tuore suoritus, jossa vuoden 2001 Metal Gear Solid 2 läpäistään astumatta yhtäkään askelta.

Alla olevalla videolla tubettaja esittelee, kuinka MGS 2 läpäistään mönkimällä, roikkumalla, hutkimalla ja käyttämällä muitakin luovia tapoja liikkua. Ainoa sääntö on, että yhtäkään askelta ei saa ottaa, ei tasamaalla eikä tikapuilla. Tässä selviytyäkseen täytyy turvautua jopa pelibugeihin, mutta lopputuloksena on sitäkin viihdyttävämpi ja luovempi pelisuoritus.

NGPlus on aiemmin läpäissyt astumatta askeltakaan myös ensimmäisen Metal Gear Solidin, ja hän on luvannut edetä sarjassa vielä eteenpäinkin. Luvassa on tulevaisuudessa lisää tällaisia uskomattomia suorituksia.