Uusimmat

Pelistudio julisti perjantain vapaaksi, jotta työntekijät voivat pelata Elden Ringiä

Kuva: © FromSoftware

24.02.2022 21:33 Muropaketin toimitus

Monella pelaajalla on huomenna vaikeuksia keskittyä töissä, joten japanilainen pelistudio antoi jo ennalta koko päivän vapaaksi.

From Softwaren odotettu uutukainen Elden Ring julkaistaan huomenna perjantaina, joten työpäivästä tulee monelle hyvin pitkä. Japanilaisen Pocket Pair -studion työntekijöillä ei kuitenkaan tällaista ongelmaa ole.

Craftopia-peliä kehittävä studio on nimittäin antanut perjantain vapaapäiväksi kaikille työntekijöilleen. Kotakun mukaan studio julisti päivän olevan ”Elden Holiday” ja perustelivat päätöstään sillä, että ”työntekijämme tuskin pystyvät keskittymään työntekoon”.

Elden Ringin odotusta ei helpota tippaakaan se, että peli on saanut fantastisen hyvät arviot ja noussut yhdeksi kaikkien aikojen kehutuimmista peleistä. Muropaketin arviossa ei Elden Ringillä täysiä pisteitä herunut, mutta peli sai kriitikkomme käsissä silti paljon kiitosta.

LUE MYÖS: Arvostelu | Elden Ring on vahva peli, vaikka ”Dark Souls 4” ei kaikkia odotuksia lunastakaan

Elden Ring ilmestyy huomenna 25. helmikuuta PC:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X/S:lle, PlayStation 4:lle ja PlayStation 5:lle.