UUSIMMAT

Perjantain PC-arvostelutupla: Train Model Simulator ja Wings of Prey

05.11.2010 18:01 | Jukka O. Kauppinen

Perjantain ja Dome.fin kunniaksi – eikä vähiten juttuvuoren reippaahkon purkamisen tähden – tarjoamme kokonaiset kaksipeliarvostelua yhdellä kertaa. Ja voi mitä pelejä onkaan tarjolla. On leikkijunia ja on virtuaalilentämistä toisen maailmansodan taivailla. Asialla ovat Lasse Haverinen ja Jukka O. Kauppinen.

Lue arvostelut:

Kukapa ei olisi joskus haaveillut omasta pienoisrautatiestä, jonka ääressä seurata junien ja vaunujen vipellystä halki uljaiden itse tehtyjen vuorien ja metsien? Saksalaiset, nuo iloiset veikot nahkahousuissaan, ovat keksineet toteuttaa tämän haaveen tietokoneen ruudulle.

On aika kaivaa Tuomas Veturin kokoelmalevyt kaapista ja hypätä pienoismallijunien ihmeelliseen maailmaan!

 

Lentosimulaattoreiden rintamalla tapahtuu nykyään aika vähän. Viimeiset vuodet ovat kuluneet lähinnä Maddox Gamesin Battle of Britain -ikuisuusprojektin odottelussa. Mutta yllätyksiäkin tapahtuu. Puolihuomaamattomasti kauppoihin taannoin saapunut Wings of Prey on yllättävän lysti lentosimulaattori. Se tarjoaa kivaa lentämistä eri puolilla toista maailmansotaa simulaattorina, jossa on juuri oikea yhdistelmä hyvää lentotuntumaa, toimintaa ja simulaattorifiilistä.

 

Lue myös

DJ Hero 2 (PS3, Wii, Xbox 360)

Fallout: New Vegas (PC, PS3, Xbox 360)

Raving Rabbids Travel in Time -ennakko (Wii)

Sonic the Hedgehog 4 Episode 1 (PS3, Wii, Xbox 360)

Super Meat Boy (Xbox 360)

Muropaketin uusimmat