Uusimmat

Perjantaina ilmestyvä Street Fighter 6 on vuoden kehutuimpia pelejä

30.05.2023 12:11 Muropaketin toimitus

Street Fighter 6 saa valtavasti ylistystä kriitikoilta. Odotettu kamppailupeli on jo melkein täällä.

Street Fighter 6:sta ei ole pidetty erityistä meteliä, mutta nyt se on yllättäen noussut vuoden kehutuimpien pelijulkaisujen joukkoon. Pelin keskiarvo on Metacriticissä peräti 89-93, missä korkein keskiarvo on tullut PC- ja PS5-versioille.

Näillä pisteillä Street Fighter 6:n PC-versio on kivunnut Metacriticin vuosilistalla neljännelle sijalle. Jos unohdetaan uudelleenjulkaisut, on se itseasiassa vuoden toiseksi kehutuin peli, heti The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomin jälkeen.

”Street Fighter 6 on varmasti paras kamppailupeli, mitä olen koskaan pelannut, ja se viihdyttää paljon pidempään kuin yksi-vastaan-yksi -tappelulla on mitään oikeutta. Todellinen klassikko”, hehkuttaa God Is A Geek -sivuston kriitikko.

”Hyvin tasapainotettu hahmovalikoima ja uudet kontrollivaihtoehdot tekevät Street Fighter 6:sta loistavan aloituspisteen kamppailupeleille”, kehuu puolestaan Screen Rant.

”Street Fighter 6 on todellinen jatko-osien helmi. Capcom on luonut taistelujärjestelmän, jossa on juuri niin paljon taktista syvyyttä kuin ammattipelaajat odottavatkin, mutta se on tehty samalla helpoksi myös kasuaalipelaajille”, kehuu Push Square.

Street Fighter 6 ilmestyy tulevana perjantaina 2. kesäkuuta PC:lle, PS4:lle, PS5:lle ja Xbox Series X/S:lle.