UUSIMMAT

Pesukarhu kähvelsi kultalevyn

23.04.2013 19:45 | Jukka O. Kauppinen

FIGMA ry on myöntänyt Sly Cooper: Thieves in Time -toimintaseikkailulle kultalevyn osoituksena yli 10 000 kappaleen myynnistä PlayStation 3 –alustalla.

”Sly Cooper: Thieves in Timen uskomaton vastaanotto ylitti kaikki odotuksemme, mikä osoittaa, että pelisarjan aiemmat osat olivat jättäneet pesukarhun mentävän aukon suomalaispelaajien sydämeen. Sly on selvästi säilyttänyt suosionsa vielä vuosia edellisten julkaisujen jälkeen ja olemme tyytyväisiä voidessamme tarjota riemukkaita pelikokemuksia niin uusille, kuin vanhoillekin faneille”, kehuu Nordisk Filmin PlayStationista vastaava markkinointipäällikkö Piritta Äikäs-Kovasiipi.

Lisätietoja: Sly Cooper: Thieves in Time

 

Mulkaisu: Sly Cooper: Thieves in Time 

Sly Cooper: Thieves in Time (PS3, PS Vita)

Kun huomioidaan, miten hyviä aiemmat Sly Cooper –pelit olivat, Thieves in Time on aikamoinen pettymys. Ei sen takia, että peli olisi huono, koska sitä se ei pääasiassa ole. Mutta se ei myöskään ole yhtä oivaltava, uskaltava ja omaperäinen kuin sarjan aiemmat pelit. Ehei, jos en paremmin tietäisi, kuvittelisin tosiaan, että vetovastuun ottanut Sanzaru Games olisi tehnyt taas HD-uusintaversion jostain vanhasta ja vähemmän tunnetusta Sly Cooper –sivupelistä. Sellaisesta, joka on alunperin tehty joskus vuonna 2002.

 

Lisää aiheesta

Vuoden 2012 kaikki platina- ja kultapelit

Vuoden 2011 kaikki platina- ja kultapelit

Muropaketin uusimmat