UUSIMMAT

PETA ja Team Meat tukkanuottasilla

02.12.2010 10:50 | Miikka Lehtonen

Ihme, että siinä kesti näinkin pitkään, mutta Team Meatin riemukas ja koukuttava Super Meat Boy on joutunut PETAn hampaisiin. Eläinten oikeuksista pitävä firma veti herneet nenäänsä sen johdosta, että pelissä ohjataan lihanpalaa. Tuloksena on yllättävän hyvä ja oivaltava vastine Team Meatin veriselle pelille.

Team Meatin edustajat harmittelivat jo ennakkoon sitä, että PETA ei ollut loukkaantunut kunnolla heidän pelistään. ”Toivon että PETA olisi vetänyt pelistä kunnolla herneet nenäänsä, jotta olisimme saaneet mielettömästi näkyvyyttä, mutta heitä ei näytä kiinnostavan lainkaan”, voivotteli pelin suunnittelija.

Mutta kyllähän se reaktio tuli, joskin viiveellä. Sopivasti Super Meat Boyn PC-version julkaisun kieppeillä PETA julkaisi omalla sivullaan Super Tofu Boy -pelin, jossa Tofu Boy pelastaa Bandage Girliä limaisen Meat Boyn kourista. Kyllä tämä keskitysleiri-vertaukset ja veriset kanakuvat aina voittaa, kun PETAn reaktioista puhutaan.

Mutta mitä PETA teki tyylikkäästi, PETAn fanit tekivät vähemmän tyylikkäästi: Team Meatin Twitter-tili sai reippaan annoksen närkästyneitä ”mix te ette aattele niinq eläimii tietsä?!!?!?” -tyyppisiä viestejä ja suoranaisia uhkauksia, mikä taas innosti pojat suorastaan trollaamaan. ”How many PETA members does it take to change a light bulb? None, because they can’t change anything!”, tiimi herjasi ja meininki on vain mennyt alamäkeä tästä eteenpäin.

Ai niin — Team Meat lupasi myös, että Tofu Boy ja erityisesti PETAa herjaava kenttäpaketti tullaan näkemään Meat Boyn PC-versiossa jo tänään. Näin siis tänä aamuna Internetissä. Super Meat Boy on yhä mainio peli ja PETAn vastinekin on ihan jees.

Linkki: Super Tofu Boy

Lisää aiheesta

Super Meat Boy ei tule IKINÄ PlayStation 3:lle

Super Meat Boy (Xbox 360)

Lue myös

Final Fantaxy XIV:n tekijät Domen piinapenkissä

PC on jo sukupolven edellä konsoleista

Nyt murretaan Black Ops -myyttejä!

Muropaketin uusimmat