Uusimmat

Pettymyksiä ja turhia uudelleenlämmityksiä – tässä ovat alkuvuoden huonoimmat pelit

25.06.2022 13:00 Muropaketin toimitus

Vuoden ensimmäisen puolikkaan kehnoimmat pelit olivat melkoisia pettymyksiä, vaikka totaalisia kalkkunoita ilmestyikin oikeastaan vain yksi.

Aiemmin tänään julkaisimme listan vuoden 2022 tähän mennessä parhaista peleistä, jotka ovat saaneet korkeimmat arvosanat Muropaketin kriitikoilta. Nyt on aika toisenlaiselle listalle.

LUE MYÖS: TOP 10: Vuoden 2022 tähän mennessä parhaat pelit

Alta näet viisi alkuvuoden huonointa tai turhinta peliä, joista arvostelijoillamme ei ollut paljon hyvää sanottavaa. Otsikoita klikkaamalla pääsen lukemaan alkuperäiset arviot.

1) Arvostelu Babylon’s Fall on kaikki haukkunsa ansainnut – ”Älä edes harkitse tämän ostamista”

”Babylon’s Fall on todella sieluton toteutus, jonka yksitoikkoinen kenttä- ja tehtävärakenne sekä mitäänsanomaton tarinankerronta eivät jo yksistään lupaa järin hyvää tulevaisuutta.”

2) Arvostelu The Stanley Parable: Ultra Deluxea myytiin 100 000 kappaletta vuorokaudessa, mutta peli on menettänyt hohtonsa

”The Stanley Parable: Ultra Deluxe on kulttipelin paluu, mutta se ei enää toimi alkuperäisen pelin kokeneelle. Peli ei lumoa, eikä sen moninaisia loppuja jaksa etsiä, eikä kertojaa kuunnella.”

3)Arvostelu ”Jos tämä olisi elokuva, olisin lopettanut viiden minuutin kohdalla” – Tiny Tina’s Wonderlands -peli on huono vitsi, joka naurattaa korkeintaan Borderlands-faneja

”Tiny Tina’s Wonderlands on geneerinen räiskintä, joka luulottelee olevansa hauska.”

4) Arvostelu Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction tuo pöytään valitettavan vähän mitään uutta

”Rainbow Six Extraction on varsin keskinkertainen suoritus. Se lainaa Siegestä tärkeimmät vahvuudet, mutta ei luo mitään uutta tai mullistavaa.”

5) Arvostelu PlayStation 5:lle päivitetty GTA V on selvää rahastusta Rockstar Gamesilta

”Loppujen lopuksi Grand Theft Auto V tuntuu PS5:llä lähinnä rahastukselta. Rockstar Games yrittää tiristää viimeisetkin dollarit irti hittituotteestaan, mikä on melko ironista, kun GTA V:ssä aika usein ja raskaalla kädellä pilkataan juuri kapitalismia.”