Pian ilmestyvä Resident Evil 7 saa ilmaisen tarinalaajennuksen keväällä

19.01.2017 08:58 | Muropaketin toimitus

Resident Evil 7: Biohazardille on jo suunnitteilla useita laajennuksia. Ainakin yksi näistä saapuu ilmaiseksi kaikkien pelaajien saataville.

Alkuvuoden odotetuimpiin peleihin kuuluva Resident Evil 7: Biohazard ei ole vielä ilmestynyt, mutta jo nyt Capcom on julkistanut tietoja pelille tulevista laajennuksista. GameSpotin mukaan japanilaisjulkaisu Famitsussa on myös kerrottu, että yksi pelin laajennuksista saapuu keväällä täysin ilmaiseksi kaikille pelaajille.

Ilmainen laajennus ei myöskään tarjoa pelkkiä lisävarusteita tai muuta pientä lisäsisältöä, vaan kyseessä on kokonainen tarinalaajennus. GameSpotin mukaan laajennuksen nimi on Not a Hero, ja sen tarina on erillinen Resident Evil 7:n päähenkilön Ethanin tarinasta. Laajennus julkaistaan keväällä, mutta tarkkaa julkaisupäivää ei ole tiedossa.

Ilmaisen laajennuksen ohella uuteen Resident Evil -peliin on tulossa myös Season Pass, eli kausikortti, joka sisältää useampia maksullisia laajennuksia. Kausikorttiin kuuluu ainakin kaksi episodia nimellä Banned Footage, sekä kokonainen tarinalaajennus. Laajennusten tarkempaa sisältöä ei tiedetä, mutta Banned Footage -jaksot ilmestyvät ensimmäisenä PlayStation 4:lle.

Ennakkotilaajien bonuksena peliin tarjotaan Survival Pack -laajennus, joka avaa pelin lukittua sisältöä ja tuo peliin myös ylimääräisen vaikeusasteen.

Resident Evil 7: Biohazard ilmestyy 24. tammikuuta Xbox Onelle, PC:lle ja PlayStation 4:lle. Domen arvonnassa voit voittaa pelin arvokkaan Collector’s Edition -version.

Resident Evil 7 Biohazard
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat