UUSIMMAT

Pian irtoraajat heiluvat, sillä Killing Floor: Incursion julkaistaan HTC VIVE:lle marraskuussa

17.10.2017 22:12 | Muropaketin toimitus | 1

Killing Floor: Incursionin VR-versio julkaistaan HTC VIVE:lle marraskuun 7. päivä.

Tripwire Interactive on tuomassa co-op -kauhutoimintapeli Killing Floor: Incursionin marraskuussa HTC VIVE:lle Steam VR:n kautta. Sen mukana julkaistaan uusi Holdout-pelitila ilmaiseksi julkaisupäivän päivityksenä.

Peli on jo saatavilla Oculus Rift + Touchille, mutta pian kauhun maailmoihin pääsevät myös HTC:n virtuaalijärjestelmän omistajat.

Killing Floor: Incursionin VR-version luvataan vievän kauhutoiminnan aivan uusille pelon tasoille täysin virtuaalijärjestelmille tehdyn tarinapainotteisen toiminnan ansiosta. Sitä voi pelata yksin tai kaverin kanssa co-op -pelitilassa taistellen tiensä läpi Zed-laumojen, jotka pitävät hallussaan erilaisia kammottavia ympäristöjä maatiloista huipputeknogisiin tutkimuslaitoksiin. Aseistukseksi tarjotaan pistooleja, haulikoita, kirveitä sekä satunnaisia irtoraajoja.

”Killing Foor: Incursionin kanssa olemme onnistuneet luomaan VR-pelin, joka on kokemukseltaan täysin erilainen kuin perinteinen peli. Killing Floor -maailma ei ole koskaan tuntunut näin mukaansatempaavalta, ja olemme innoissamme päästessämme tarjoamaan pelaajille tämän kokemuksen”, tunnelmoi Tripwire Interactiven projektipäällikkö Leland Scali.