Uusimmat

Pidetty Warhammer-peli lakkautettiin yllättäen – serverit kiinni ja peli pois myynnistä

20.10.2022 13:58 Muropaketin toimitus

Warhammer 40,000 -pelien parhaimmistoon kuuluva PC-peli on nyt kadonnut kokonaan, eikä sitä voi enää ostaa omakseen.

Warhammer-pelejä on vaikka muille jakaa, mutta niiden taso vaihtelee runsaasti. Nyt yksi PC Gamerin Warhammer-pelien listalla kohtuullisesti menestyneistä peleistä on täysin yllättäen lakkautettu kokonaan.

Asiasta uutisoi juuri PC Gamer, jonka mukaan Warhammer 40,000: Regicide on nyt historiaa. Pelin serverit suljettiin viime viikolla, ja samalla peli poistettiin kokonaan myynnistä. Studio ilmoitti asiasta vasta lakkautuksen tapahtuessa 14. lokakuuta, eli pelaajat tuskin ehtivät reagoida siihen esimerkiksi ostamalla pelin itselleen vielä kun se oli mahdollista. Jos Regiciden sattuu omistamaan, sitä voi vielä pelata offline-yksinpelinä, mutta muuten pelistä ei voi enää nauttia.

Warhammer 40,000: Regicide on shakkiin perustuva taktiikkapeli, jonka indiestudio Hammerfall julkaisi vuonna 2015. Peli ehti olla elossa seitsemän vuotta, eikä sen lakkauttamiselle ole annettu mitään tarkkaa syytä.

Warhammer-peleistä ei onneksi tulee pulaa, ja alta voit lukea kesällä tekemämme listan tulevista Warhammer-peleistä. On kuitenkin aina harmillista, kun ilmeisen onnistunut peli katoaa kokonaan historiaan ja uusien pelaajien ulottumattomiin.

LUE MYÖS: Räiskintää, strategiaa, roolipeliä, tasohyppelyä… – Warhammer-pelejä tulee nyt kuin sieniä sateella

Muropaketin uusimmat