Pienellä huijauksella No Man’s Sky sallii jetpack-matkailun avaruudessa ja kävelyn asteroideilla

07.10.2016 09:00 | Tuukka Hämäläinen

nomanssky-002

Pelimaailmoita YouTube-videoillaan koluava Conor Kearney tuli todistaneeksi, että No Man’s Skyssa on mahdollista matkustaa jetpackilla avaruudessa.

Kaikki pelaajat eivät vielä ole lopettaneet No Man’s Skyn pelaamista. Ainakin TheyCallMeConor -kanavaa pyörittävä Conor Kearney jaksaa yhä tutkia pelin mahdollisuuksia.

Tuoreella videollaan Kearney päätyi todistamaan, että pelissä on todellakin mahdollista matkustaa avaruudessa ilman avaruusalusta, pelkän jetpackin voimin. PC Gamerin mukaan Kearney käytti tosin pientä huijausta, eli loputonta jetpackia.

Pelimaailmoita videoillaan tutkiva Kearney onnistui matkustamaan planeetalta toiselle pelkällä jetpackilla, mihin häneltä kului kaksi ja puoli tuntia. Ohimennen hän pysähtyi myös kokeilemaan, voiko pelin lukemattomilla asteroideilla kävellä. Lopputuloksen näet alla olevalta videolta.

Kearney tunnetaan parhaiten Across the Map -videosarjastaan, jossa hän hiljattain todisti, kuinka suuri Grand Theft Auto V:n (2013) introtehtävän alue oikeastaan onkaan. Aiemmin kaveri myös kiersi yhtä No Man’s Skyn planeettaa ympäri puoliväliin asti, mihin häneltä kului järkyttävät 11 tuntia ja 50 minuuttia.

No Mans Sky
Kaikki jutut aiheesta