Pikkuhousurunkkarit pettyivät – ”hameen alle tirkistely oli tärkeää!”

11.11.2015 23:00 | Jukka O. Kauppinen

Voi ihmiskunta, ihmiskunta. Ja runkkariteinit. Katsokaas. Skullgirls on hauska anime-henkinen tappelupeli. Ihan oikeasti hyvä peli. Siinä nyt vain jotenkin sattumalta on pääosassa typyköitä, joista joillakin on lyhyempi hame –ja oho, se saattaa vähän vilauttaa pikkupöksyjä. Useinkin.

Sillä tokihan tappelun melskeessa välillä otetaan poseja, joissa näkyy vähän syvemmälle reisien väliin. Tai potkitaan niin, että pikkari vilahtaa. Mutta ne olivat silti vain lähinnä yksittäisiä ruutuja animaatiosarjoissa, joilla ei luulisi olevan mitään suurempaa merkitystä.

Paitsi kun pelikehittäjä Lab Zero Games vähän viilasi peliään ja teki päivityksessä joistakin pikkuhousuvilautteluista vähemmän törkeitä, niin siitähän jotkut vetivät hämmentävät pultit:

skullgirls_pikkarit_uut20151111_1

skullgirls_pikkarit_uut20151111_2

skullgirls_pikkarit_uut20151111_3

skullgirls_pikkarit_uut20151111_4

skullgirls_pikkarit_uut20151111_5

Että siis pikkuhousujen vilauttelu onkin KEY FEATURE? Tai niiden siistiminen on REMOVING FEATURES? Yksittäiset ruudut animaatioissa ovatkin siis joidenkin mielestä tärkeä osa peliä, jopa myyntivaltti tai ydinominaisuus?

 

Voi ihmiskuntaa.

Pelinkehittäjät kommentoivat, että ”juu, pelissä on seksikkäitä tyttöjä, jotka tappelevat, ja ihmekös se että tiimellyksen lomassa saattaa vähän vilahtaa. Mutta vilauttelu ei ole mikään itsetarkoitus ja muutamalla hahmolla ne olivat mielestämme turhan törkeitä. Joten teimme animaatioista siistimpiä.”

 

 

Lisätietoja: Skullgirls @ Steam

Lisätietoja: https://skullgirls.com/

Lisää aiheesta

Skullgirls: 2nd Encore (PS4, PSV)

Skullgirlsien tappeluun ei ole pojilla asiaa