Uusimmat

Piraattinarkkareita, käärmenaisia ja Jukka – Gamescomissa tapahtuu

17.08.2012 09:00 Tero Lehtiniemi

Rakas päätoimittajamme Jukka O. Kauppinen uhrautui muiden puolesta, ja lähti Saksan Kölnissä pidettävään Gamescon-tapahtumaan katsastamaan paikan tarjontaa. Auringonpaisteesta, vähäpukeisista naisista ja ilmaisista drinksuista nauttimisen lisäksi mies on ilmeisesti tehnyt ihan töitäkin, ja päivittelee toimituksen blogia kunhan piraattinarkkareilta, pelien testaamiselta ja pelifirmojen edustajien jututtamiselta kerkeää.

Ensimmäiseltä päivältä tarjolla on lähinnä kuvamateriaalia (muttei yhtään kuvaa kissoista :(), toisesta päivästä on keretty jo hieman runoilemaankin.

Töissähän täällä kuitenkin ollaan, joten toisen päivän ohjelmassa ei suinkaan ollut edellisillan muistelo vaan tiukka putki eri firmojen esittelyissä. Päivän mittaan kohteina olivat muun muassa Ubisoftin, Activisionin ja Focus Homen pelit, lisäksi erityisen hyvä vilkaisu suomalaisen Shiver-studion työstämään Lucius-seikkailupeliin. Niiden lomassa tietysti poukkoiltiin eri firmojen välillä tsekkailemassa mitä satunnainen kulkija löytää ja uskaltautuminen messujen kuluttajapuolelle.

Seuraa Jukan raportointia: Pelitoimituksen blogi

Lue myös

Wreckateer (Xbox 360)

Logitech G600 -MMO-hiiri hämmentää ja sekoittaa

Traileriherkkua ja lisätietoja myös uudesta Sly Cooperista

Edistystä: Starcraft 2 : Heart of the Swarm ei enää ole ”ihan just kohta melkein valmis” vaan ”ihan just valmis”