Piru on irti: Blizzard työstää salaista Diablo-projektia

08.06.2018 12:33 | Muropaketin toimitus

Blizzard hakee työntekijöitä uuteen Diablo-projektiin.

Uudesta Diablosta on huhuiltu jo pitkään. Nyt Blizzardin työpaikkailmoitukset antavat ymmärtää, että studion mainitsema julkistamaton projekti voisi hyvinkin olla Diablo-peli.

Blizzard ei ole virallisesti ilmoittanut olevansa Diablon kimpussa, mutta työpaikat on osoitettu Diablo-tiimiin. Technical Artist, VFX Artist, Environment Artist ja Dungeon Artist ovat kaikki Diablo-projektia varten haettavissa.

Jokaisessa ilmoituksessa on sama kuvaus.

“Helvetin kätyrit kasvavat koko ajan vahvemmiksi… Olemme uuden ja julkistamattoman Diablo-projektin parissa. Oletko taitavat Dungeon Artist? Tule meille töihin, rakennamme yhdessä jotain aivan erityistä”, ilmoituksissa sanotaan.

On täysin avoinna onko kyseessä Diablo 4, laajennus Diablo 3:een tai jotain aivan muuta.

Diablo 3 julkaistiin alkujaan pc:lle vuonna 2012, eli 12 vuotta sen edeltäjän jälkeen. Pelisarja oli aiemmin tarjolla vain pc:lle, mutta Blizzard toi Diablo 3:n myös Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle vuonna 2013. Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle peli ilmestyi vuotta myöhemmin. Myös Switch-versiota on odoteltu sen jälkeen, kun Blizzard aiheutti huhuja erikoisella twiittauksellaan. Myöhemmin studio paljasti, ettei heillä ole mitään ilmoitettavaa.