Pirullista baseballia japanilaisilla mausteilla

23.07.2012 21:30 Jukka O. Kauppinen

Juho Anttila on sen verran kova urheilumies, että hällä maila heiluu ja pallo lentää, vaikka vastustajana olisi itse piru. Ihan oikeasti!

Nostalgiset, vanhanaikaiset tivolit alkavat olla vähitellen katoava luonnonvara. Sääli sinällään, sillä tivolimaailman mystisen kiehtova tunnelma jaksaa kiehtoa kiireistä nykyihmistäkin. Toki Suda51:n näkemys tivolista on vielä astetta nyrjähtäneempi, jopa surrealistinen.

Toki myös Diabolical Pitchin pelimekaniikka on jäljitettävissä suoraan tivoliin. Tiedättehän ne kojut, joissa heitellään pallolla nurin milloin tölkkipinoja, milloin jotain muuta. Nyt kohteena on joukko vinksahtaneita eläinkasvoisia nukkeja ja toisin kuin tivolin kojussa, nämä kohteet lyövät takaisin.

McAllisterin ase on pallo, jolla päälle vyöryvät demonit viskotaan kumoon. Tämä käy veivaamalla heittoliikettä oman valinnan mukaan joko vasemmalla tai oikealla kädellä. Liian lähelle ehtivät viholliset voi potkaista loitommas, tosin potkuja on käytettävissä vain rajoitettu määrä. Osa vihollisista hyökkää matkan päästä, joko palloja tai sahanteriä heittämällä. Ensin mainituista on otettava koppi, jälkimmäiset puolestaan väistetään hyppäämällä tai kumartumalla.

Lue koko arvostelu: Diabolical Pitch (Xbox 360)

Lue myös

Forza Motorsports 4: Porsche Expansion Pack DLC (Xbox 360)

FTL: Faster Than Light -ennakko (PC)

Gravity Rush (PS Vita)

London 2012 (PC, PS3, Xbox 360)

Tony Hawk’s Pro Skater HD (PC, PS3, Xbox 360)