Uusimmat

Planetary Annihilation kasvoi, samoin kuin sen pelaajien harmitus [video]

20.08.2015 11:00 Miikka Lehtonen

Planeettojen kokoista sotaa käsittelevä Planetary Annihilation kasvaa ja paranee, sillä peliin on julkaistu Titans-lisäosa. Pelaajayleisön reaktio on ollut lievästi sanoen jakautunut.

Uber Entertainmentin Planetary Annihilation on käsittääkseni ihan veikeä peli. Todella suuren mittakaavan RTS-peliä on paranneltu ja kehitelty julkaisun jälkeen urakalla, tähän saakka vieläpä ilmaiseksi. Nyt peliin on julkaistu ensimmäinen maksullinen lisälevy, Titans. Tässä ensin traileri.

Titansin julkaisu on saanut Planetary Annihilation -yhteisön mielipiteet hieman solmuun, sillä lisärin hinnoittelu on vähän erikoinen. Ensinnäkin Uber piti Kickstarter-tukijoilleen antamansa lupauksen ja tämäkin lisäsisältö on heille ilmainen. Siitä peukkua. Jos on ostanut pelinsä myöhemmin Steamista, vaikka sitten siihen suolaiseen 90 taalan ”pääset testaamaan samaan aikaan kuin Kickstarter-tukijat” -ennakkohintaan, homma menee hankalammaksi.

Titans ei nimittäin ole DLC:tä entiseen peliin, vaan uusi ja itsenäinen juttu, joka kustantaa 30 euroa ja tavallaan korvaa sen pelin aiemman julkaisun. Jos on ostanut Planetary Annihilationin ennen Titansin julkaisua, Titansin voi ostaa 66% alennuksella, eli 10 eurolla. Ihan kiva juttu, paitsi että joillain markkina-alueilla uudet asiakkaat saavat Titans-version pelistä halvemmalla kuin ne, jotka ostavat sen korvaamaan olemassaolevan Planteray Annihilationinsa. 

Monista Steam-arvosteluista voi myös lukea pelaajien mielipiteitä siitä, miten Titansin sisällön olisi pitänyt kuulua ilmaiseksi Planetary Annihilationiin. Mene ja tiedä, en ole itse pelannut kumpaakaan.

Mielipiteitä ja kommentteja? Menikö nyt Uberilta vähän mönkään vai valittavatko pelaajat turhasta?

Lisätietoja: Steam

 

Muropaketin uusimmat