Uusimmat

Planetary Annihilation vetää vahvasti Kickstarterissa

17.08.2012 14:00 Miikka Lehtonen

Sanovatko nimet Supreme Commander ja Total Annihilation mitään? Luulisi sanovan, onhan kyseessä kuitenkin RTS-pelaamisen klassikkoduo! Nyt tuloillaan olisi peli, joka ottaa niiden perusidean — suuren mittakaavan — ja vie sen kirjaimellisesti maailmanlaajuiselle tasolle.

Chris Taylorin Total Annihilation ja Supreme Commander ovat todellakin RTS-pelaamisen legendaarisia nimiä. Pelikaksikon ideana oli suuri mittakaava: kameraa pystyi zoomailemaan lähikuvista niin kauas, että peli näytti yllättäen monen muun RTS-pelin minikartalta. Ja sille mittakaavalle oli myös käyttöä, sillä strategiset oivallukset olivat mikronysväystä tärkeämpiä juttuja. Moni paitsi pelaa kaksikkoa yhä, toivoo kovasti niille jatkoa. Ja nyt sitä olisi tulossa.

Monday Night Combat -peleistään tuttu Uber Entertainment kun kerää Kickstarterin välityksellä rahaa Planetary Annihilation -peliään varten. Sen ideana on ottaa Total Annihilationin idea ja siirtää se planetaariselle tasolle. Kuulostaa todella kunnianhimoiselta, eikä perusidea ole suinkaan ainoa pelin tähtiin kurottava idea. Annetaan tiimin puhua itse lisää.

 

Hakusessa olisi muhkea 900 000 taalan potti, mikä voi tuntua nopeasti mietittynä aika rempseältä tavoitteelta, mutta jo ensimmäisen päivän aikana keräys saavutti miltei 300 000 taalan rajan, joten kiinnostusta näyttää löytyvän.

Lisätietoja: Kickstarter

Lue myös

Wreckateer (Xbox 360)

Logitech G600 -MMO-hiiri hämmentää ja sekoittaa

Traileriherkkua ja lisätietoja myös uudesta Sly Cooperista

Edistystä: Starcraft 2 : Heart of the Swarm ei enää ole ”ihan just kohta melkein valmis” vaan ”ihan just valmis”