UUSIMMAT

Plants vs. Zombies 2 julkaistiin vihdoin Androidille

25.10.2013 12:00 | Juho Anttila

PopCapin maanmainio Plants vs. Zombies sai aikanaan allekirjoittaneelta Domen himoitun suosituspeukalon, eikä suotta. Olihan kyseessä vallan erinomainen pikkupeli. Jatkoa saatiin odottaa vaikka kuinka pitkään ja kun peli vihdoin ilmestyi, ei sitä ensin julkaistu lainkaan muille kuin iLaitteille. Kyllä siinä Android-miestä harmitti.

Joidenkin huhujen mukaan Apple maksoi pelin julkaisseelle EA:lle tuhdin tukun rahaa siitä hyvästä, ettei hittipeliä julkaistaisi muille alustoille samaan aikaan iVersioiden kanssa. Piti huhu paikkansa tai ei, nyt Androidistien odotus on vihdoin ohi. Plants vs. Zombies 2: It’s About Time on vihdoin ladattavissa Googlen Play-pelikaupasta.

Peli on ilmaispelattava, joskin sen ahneenpuoleinen maksumalli on herättänyt joissakin pelaajissa hieman närää. Plants vs. Zombies 2 on samalla ensimmäinen PopCapin peli, joka integroituu täysin Googlen uuteen Play Game Service -palveluun. Joten ei kun latailemaan, sillä oli maksumallista mitä mieltä hyvänsä, kokeileminen ei maksa mitään. Minäkin kokeilisin, mutta tabletti riistettiin käsistä heti kun peli oli asennettu.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Huhupartio: Apple maksoi runsaasti pitääkseen Plants vs Zombies 2:n pois Androidilta

Plants vs. Zombies 2 ladattu jo 25 miljoonaa kertaa

Plants vs. Zombies 2:n mikromaksut ovat juuri niin kamalia kuin pelkäsimme

Muropaketin uusimmat