UUSIMMAT

Plants vs. Zombies: Garden Warfare julkaistaan ilman mikromaksuja

23.02.2014 12:00 | Juho Anttila

Plants vs. Zombies Garden Warfare

PopCapin legendaarisen mainion tower defence -pelin, Plants vs. Zombiesin jatko-osa, Plants vs. Zombies 2: It’s About Time julkaistiin viime vuoden loppupuolella. Peli oli ja on mitä suurinta parhautta, mutta joillakin pelaajilla oli havaittavissa pientä hymyn hyytymistä. Syy tähän oli pelin mikromaksumalli, joka koettiin liian aggressiiviseksi.

Julkaisijana toimineen EA:n ahneena pidetyn luonteen tuntien moni pelkäsi, että mikromaksuja tullaan puskemaan myös pian julkaistavaan Plants vs. Zombies: Garden Warfare -räiskintään. Tämä siitäkin huolimatta, että Garden Warfare on alun perinkin maksullinen pelijulkaisu. PopCap Games on nyt ampunut nämä pelot alas ainakin toistaiseksi.

Pelin tuottaja Brian Lindley kertoo, että Garden Warfaressa ei tule olemaan julkaisuaikaan minkäänlaisia mikromaksuja. Lindley ei kuitenkaan sulje pois sitä mahdollisuutta, että mikromaksupalveluita tuotaisiin peliin mukaan myöhemmin. PopCap Games tulee seuraamaan pelistä ja pelaajista keräämäänsä dataa ja päättämään sen perusteella, kannattaako peliin tuoda myöhemmin mukaan mikromaksupalveluita.

Lähde: GameSpot

Lisää aiheesta

Plants vs. Zombies 2 julkaistiin vihdoin Androidille

Huhupartio: Apple maksoi runsaasti pitääkseen Plants vs Zombies 2:n pois Androidilta

Plants vs. Zombies 2:n mikromaksut ovat juuri niin kamalia kuin pelkäsimme