PlayerUnknown’s Battlegrounds bannaa pc-pelaajia satunnaisesti – syynä tuore päivitys

08.03.2018 13:54 Muropaketin toimitus

PlayerUnknown’s Battlegroundsilla on huono päivä, sillä pelin tuorein päivitys aiheuttaa satunnaisten pc-pelaajien bannaamista.

PlayerUnknown’s Battlegrounds tarjoaa kosolti jännitystä pelaajille, mutta tänään monet pc-pelaajat pääsivät kokemaan aivan arvaamattoman yllätyksen. PUBG-kehittäjä PUBG Corp suoritti pelin pc-versioon huoltotoimenpiteitä ja laittoi tarjolle uuden päivityksen.

PUBG Corp ilmoitti etukäteen päivityksestä, mutta ei paljastanut mitä se oikein tekee.

Muutama tunti päivityksen julkaisemisesta kävi ilmi, että monet pelaajat on bannattu pelistä. Kukaan ei tiedä miksi, sillä kyse on pelaajista jotka eivät ole koskaan huijanneet PlayerUnknown’s Battlegroundsissa.

Kyse ei ole yksittäisestä pelin ulkopuolelle sulkemisesta vaan bannaamisen kohteeksi joutuneita on niin mittavasti, että jotain on mennyt pahasti pieleen.

PUBG Corp on tilanteen tasalla ja ilmoitti Twitterissä, että syy löytyy jostain jota kutsutaan “detection logic” -bugiksi.

“Olemme tietoisia pc-pelaajille koituneesta huijauksenestoon liittyvästä päivityksestä, joka estää joitain pelaajia pääsemästä pelin äärelle. Pyydämme anteeksi ja korjaamme parhaillaan vikaa”, PUBG Corp kertoo.