Uusimmat

PlayStation 3 -ohjaimet tärisevat pian?

02.03.2007 14:28 Miikka Lehtonen

PlayStation 3:n ohjaimen heikkoutena pidetty tärinän puute voi pian jäädä historiaan, sillä Sony on solminut pitkään jatkuneen riitansa Immersionin kanssa. Täriseekö SIXAXIS pian?

GamesIndustry.biz uutisoi Sonyn solmineen Immersionin kanssa uuden sopimuksen, joka päättää firmojen pitkään jatkuneen kiistan tärinäteknologiasta ja antaa Sonylle näin puhtaat paperit lisätä teknologian takaisin ohjaimiinsa.

Immersionin Victor Viegas kommentoi uutta sopimusta iloisin mielin. ”Uusi sopimuksemme Sonyn kanssa on vartavasten tarkoitettu tarjoamaan kehittynyttä tärinäteknologiaa, joka hyödyttää PlayStation-yhteisöä”, mies hymisteli.

Kaz Hirai jakoi Viegasin mielipiteen. ”Odotamme innolla pääsevämme tutkimaan uusia ja jännittäviä pelikokemuksia yhdessä Immersionin kanssa. Olemme innoissamme uudesta yhteistyöstämme Immersionin kanssa ja sen mahdollistamien uusien laitteiden ja teknologioiden potentiaalista”, Hirai hehkutti.

Huvittavasti vielä aiemmin tällä viikolla firman viralliseksi äänitorveksi joutunut Phil Harrison vakuutti tärinäteknologian olevan vanhentunut juttu, jolle ei ole sen enempää sijaa kuin kysyntääkään Sonyn uudessa ohjainstrategiassa. Jääkin siis nähtäväksi, ovatko firmat kehittäneet yhdessä aivan uusia tärinäteknologioita, vai oliko kyse vain PR-löpinästä. Joka tapauksessa firmojen sopu tulee varmasti tervetulleena uutisena kaikille PlayStation 3:sta kiinnostuneille.

Kaipasitko täriseviä ohjaimia?

Katso tilanne vastaamatta

Muropaketin uusimmat