UUSIMMAT

PlayStation 4 Slim karkasi Sonyn käsistä – konsoli paljastui ennen aikojaan

22.08.2016 23:30 | Jukka O. Kauppinen

Välillä pelimaailma pursuaa huhuja, jotka tiedetään jo etukäteen tosiksi. Välillä feikkiuutiset hallitsevat. Joskus firmat panttaavat julkistuksia, joiden detaljitkin tiedetään jo etukäteen. Nyt Sonyn kohdalle osui vähän erikoisempi vuoto.

PlayStation 4 –konsolista on tulossa uusi ja hitusen tehokkaampi Neo-malli,  mutta myös aiempaa pienempi Slim-versio on ollut odotuslistalla. Slim-huhut ja –odotukset kuitenkin osoittautuivat ryminällä tosiksi, kun yksi Slim karkasi Sonyn käsistä ja päätyi nettihuutokauppaan, jo ennen laitteen julkistusta.

Eipä siinä vielä mitään, mutta koneen olemassaolo varmistui, kun Digital Foundry –tekniikkasivuston edustaja kävi katsomassa laitetta ja totesi, että kyllä, ihan oikea kone se on. Siitä otettiin videokuvaa ja kaikkea.

Ei tosin niin, että videosta olisi enää mitään iloa. Sony kun taisi jo astua Foundryn päälle ja pakotti ottamaan videon pois verkosta.

Mutta eipä se. Tiedämmepä nyt mitä odottaa Sonyn suuresta lehdistötapahtumasta 7.9.!

Keskustelu

Mutta onko tämä samanlainen imuri kuin edeltäjänsä? Oikeasti, se mekkala mitä PS4 pitää käynnissä ollessaan on jotenkin niin 2000-luvun alun menoa. One on ainakin sillä saralla hiton paljon hiljaisempi.

Mikäli tämä uutinen on sittenkin totta niin minusta Sonyn ei olisi tarvinnut julkaista tätä Slim-mallia. Koska alkuperäinen PS 4 on jo tarpeeksi ”Slim” ja vielä paremmin muotoiltu kuin tämä. Microsoftilla tilanne oli toinen, eli Slim-mallille oli selvästi tarvetta, koska alkuperäinen One on todellakin iso.

Muropaketin uusimmat