PlayStation 4 -yksinoikeusseikkailu Deep Down on ilmainen

24.09.2013 11:00 | Juho Anttila

Capcomin komean näköinen Deep Down -fantasiaseikkailu on hiljakseen noussut yhdeksi PlayStation 4:n odotetuimmista peleistä. Aiemman perusteella tiedämme jo, että Deep Down on verkkoroolipeli, joka omaa roguelike-tyyppisiä elementtejä ja lainaa tiettyjä tarinansa piirteitä Assassin’s Creedistä. Nyt Sony on paljastanut, että Deep Down on myös ilmainen.

Sony on jo aiemmin todennut, etteivät PlayStation 4:n ilmaispelattavat verkkopelit tarvitse toimiakseen maksullista PlayStation Plus -palvelua. Normaalistihan PlayStation 4 vaatii PlayStation Plus -tilauksen ennen kuin tie verkkoareenoille aukeaa. Deep Downin pariin pääsee kuitenkin vähän kitsaampikin.

Deep Downin maksumallista ei samassa yhteydessä annettu sen enempää tietoja. Toivoa sopii, että tekijät ovat ottaneet mallia vähän fiksummista ilmaispelimalleista, jottei Deep Downin pelikokemus mene pilalle liian kärkkäästi pelaajan kukkaroa vaanivan maksumuurin vuoksi. Tarkempia tietoja saataneen vasta hieman myöhemmin, sillä Deep Downin avoimen betatestiä saadaan näillä näkymin odottaa ensi vuoden helmikuulle saakka.

Lähde: The Market for Computer and Video Games

Lisää aiheesta

Deep Down teki Assassin’s Creedit

Capcomin komea Deep Down on kuin onkin oikea peli

Capcom suuntaa kohti uutta sukupolvea ilman menneisyyden painolastia