UUSIMMAT

PlayStation Home jatkaa kasvuaan

14.01.2010 14:42 | Jouni Mäki-Panula

Sonyn hieman yli vuosi sitten betana avaama PlayStation Home -virtuaalimaailma jatkaa kasvuaan ja laajentumistaan myös vuonna 2010. Palvelu tavoitti 10 miljoonan käyttäjän rajapyykin joulukuussa, ja uuden vuoden myötä luvassa on aina vain uusia alueita, joilla käyttäjiä houkutellaan elämään virtuaalisesti.

”PlayStation Homesta on vauhdilla tulossa käyttäjien ja pelikehittäjien tapaamispaikka”, kertoi Euroopan Sonyn Dan Hill. Sony pitääkin Homea jo kriittisenä markkinointikanava kaikille uusille peleille. Sony puffaakin uusia teoksiaan ja sarjojaan aktiivisesti Homeen avattujen alueiden kautta. Muun muassa Uncharted 2: Among Thieves ja Ratchet and Clank A Crack in Time saivat joulukuussa omat alueensa.

Koko PlayStation Networkissa on noin 35 miljoonaa käyttäjää, joten miltei kolmasosa palvelun verkkokäyttäjistä on ainakin piipahtanut Homessa. Sonylla kuitenkin riittää haastetta tuottaa palveluun omaa, kiinnostavaa sisältöä, jonka pariin käyttäjät palaisivat mielellään. Pienet promopelit, trailerit ja ”osta tästä sälää” -julisteet eivät välttämättä houkuta käyttäjiä vierailemaan toisenkin kerran.

Home on vain PlayStation 3:lla pyörivä virtuaalimaailma, jossa moni on luultavasti käynyt. Sony ei kuitenkaan ole kertonut moniko näistä yli kymmenestä miljoonasta käyttäjästä on aktiivisia ja vieraillut Homessa vaikkapa viimeisen kuukauden aikana.

Lisätietoja: http://uk.playstation.com/psn/pshome/

Lue myös

Forza 3 sai automessuilta repullisen tuliaisia

Jenkit ryssivät Heavy Rainin kannen

Modern Warfare 2: miljardi kärpästä tietää mikä on hyvää

Pelaa Gran Turismo 5 -peliä ja voit päästä 2010 GT Academyyn

Muropaketin uusimmat