UUSIMMAT

PlayStation Home sulkeutuu lopullisesti ensi vuonna

29.09.2014 10:00 | Juho Anttila

PlayStation Home on PlayStation 3 -konsolia varten kehitetty virtuaaliympäristö, josta piti tulla todellinen PlayStation-pelaajien kohtaamispaikka. Vaikka aika moni rekisteröityikin palveluun, ei siitä kuitenkaan muodostunut oikein sellaista vallankumouksellista palvelua, mitä suunnitteluportaassa ehkä ajateltiin.

Nyt PlayStation Homen tarina on kääntymässä loppuaan kohti. Ensi vuoden maaliskuun viimeisenä päivänä valot sammutetaan palvelusta lopullisesti. Viimeiset sisältöpäivitykset tehdään tämän vuoden puolella, marraskuun 12. päivä. Vuonna 2008 perustetulle palvelulle kertyy siis ikää hieman yli kuusi vuotta.

PlayStation Home -idean tarina jää myös tähän, sillä PlayStation 4:lle ei näillä näkymin ole tulossa vastaavaa palvelua. Lisäksi Sony muistuttaa, että peliteollisuuden kehittyvän ja innovatiivisen luonteen vuoksi PlayStation Home -palvelussa tehdyistä ostoksista on turha vaatia rahoja takaisin, vaikka palvelu viedäänkin alta. Noh, eiköhän moinen mahdollisuus ole tyrmätty palvelun käyttöehdoissa jo alusta saakka.

Lähde: Videogamer

Lisää aiheesta

PS Homea ladattu 19 miljoonaa kertaa

PlayStation Home on yhä olemassa

PlayStation Home jatkaa kasvuaan

Muropaketin uusimmat