UUSIMMAT

PlayStation Plus juhlii synttäreitään roimien alennusten muodossa

11.06.2015 10:00 Miikka Lehtonen

Niin se aika rientää, kun on hauskaa. Sonyn PlayStation Plus -verkkopalvelu on ehtinyt jo viiden vuoden ikään. Juhlan kunniaksi Sony tarjoilee roimia alennusmyyntejä laadukkaista peleistä. Kaikki saavat jotain, Plus-jäsenet tietenkin vielä enemmän.

PlayStation Plus on Sonyn vastike Xbox Live Goldille, eli maksullinen versio firman verkkopalvelusta. Nykyäänhän PlayStation Plus -jäsenyys tarvitaan, jotta voi PlayStation 4:llä pelailla verkossa, mutta muutakin rahallaan saa, monille varmasti merkittävimmin niitä joka kuukausi vaihtuvia ilmaispelejä.

Viisi vuotta hupia on jo kestänyt ja juhlan kunniaksi PlayStation Storessa on käynnissä melkoinen ale. Ihan uudet ja laadukkaatkin pelit ovat jopa 30% alennuksessa, mutta jos sattuu olemaan maksava PlayStation Plus -asiakas, saa tupla-alet. Niinpä esimerkiksi näin hatusta esimerkkejä vetääkseni Surgeon Simulator: Anniversary Edition kustantaa vain 4.39 euroa tai Wolfenstein: The New Order vajaan kympin. Hyviä diilejä, ainakin enimmäkseen. Melkein vuoden vanhasta Shadow of Mordorista esimerkiksi olisi voinut toivoa yli 30%:n alennusta, mutta aina ei voi voittaa.

Täysi alennuslista löytyy oheisen linkin takaa.

Lisätietoja: Sony