Uusimmat

PlayStation Plus -palvelu myös Vitalle, PS3-plussaajille luvassa lisää nannaa

15.08.2012 13:45 Tero Lehtiniemi

Osana Gamescomissa pitämäänsä tiedotustilaisuutta viihdejätti Sony on ilmoittanut sen yllättävän hyväksi kehittyneeseen PlayStation Plus -aplveluun tulevista uudistuksista. Uutiset kiinnostavat varmasti sekä Vitan että PS3:n omistajia.

Vitan omistajia varmasti kiinnostaa se, että palvelua ollaan ylipäänsä tuomassa Sonyn hitaanlaisen startin saaneelle käsikonsolille. Tarkkaa päivämäärää ei kuitenkaan annettu, ja esimerkiksi hinnoista tai palvelun laajemmasta sisällöstä ei vielä ole tietoa. Yksi varmasti monia kiinnostava asia olisi esimerkiksi se, joutuvatko PS3-plussaajat maksamaan mahdollisesti Vita-Plussastaan ekstraa.

Sony viilasi jo keväällä Plus-palveluaan parempaan suuntaan, ja tätä nykyä palvelun käyttäjille on tarjolla varsin kattava määrä laadukkaita PS3-pelejä. Valikoima päivittyy säännöllisin väliajoin, ja esimerkiksi syyskuuksi viihdejätti lupasi ainakin Rockstarin legendaarisen ja erittäin mainion Red Dead Redemptionin. Plus-palvelun tilaamista vielä harkitsevia kiinnostaa varmasti myös tieto siitä, että syyskuun viidennestä päivästä eteenpäin tilaushinnoista on napsaistu 25 prosenttia pois.

Lähde: Eurogamer

Lue myös

Decisive Campaigns: Case Blue (PC)

Illuusio: Peliteollisuus matkustaa itään

Säännöt, joita Spec-Ops: The Line rikkoi

Trials Evolutionin editorilla luonnistuvat myös Super Mario -kentät